Gasterij Wielrevelt

Gastvrij genieten

Gasterij Wielrevelt is open sinds maart 2016. Gastvrouw Marjos heet u hier van harte welkom. Kom langs en proef onze huisgemaakte appeltaart en onze vers gemaakte broodjes en salades. Geniet daarbij van een heerlijke en eerlijke koffie of een verse kruidenthee. Gastvrijheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend. Ook op het terras is het goed toeven. In de zon of in de boomgaard onder de walnotenbomen. Een koel lokaal gebrouwen biertje of een mooi glas wijn maken het genieten compleet. Bij de ingang van de Gasterij is een kleine winkel met ijsjes, vlees van ”Het ouwe land’ en jams en chutneys met ingrediënten uit eigen moestuin.

Streekproducten

 

We maken zoveel mogelijk gebruik van biologische of streekproducten. Zo gebruiken we voor de appeltaart de appels van buurvrouw de Haarse Gaard, serveren we hamburgers van ‘t Ouwe Land (te vinden op de hoeve) en maken we gebruik van ambachtelijk brood van bakkerij Carl Siegert.

 

 Arrangementen

Heeft u iets te vieren? Of wilt u in een ongedwongen setting vergaderen? Hoeve Wielrevelt is het juiste adres. De stalzaal is geschikt voor groepen tot 60 personen. Er is een uitloop naar buiten waar u privé kunt zitten en er is een stookplaats voor een gezellig vuurtje of barbecue. Buiten openingstijden is ook de Gasterij beschikbaar. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij maken graag samen met u een passend arrangement. 

Foto: Birense fotografie